31 decembrie 2015

Anunţ important: Sunt în căutare unui mentor al scrisului!!

Vreau să dau un anunţ pentru toţii scriitori, poeţii, dramaturgi care scriu. Sunt în cautarea unui mentor al scrisului. Am făcut o pauză pentru a căuta un mentor al scrisului.
Dacă ve-ţi citi acest anunţ o să râdeţi de mine, Ce-i cu nebuna asta! Şi nu glumesc şi nu sunt nebună, chiar am nevoie de un mentor, un profesor bun. Să mă ajute să-mi găsesc stilul scrisului,  să mi sugereze cei e bine şi cei nu-i bine, şi să devin un scriitor cel mai bun. Am un vis pe care vreau să-l îndeplinesc, să Iau Premiul Nobel pentru Literatură. Să devin un scriitor  bun care să lase ceva în urma mea, nu pentru faimă sau pentru a-mi gâdili orgoliu. Ci pentru a lăsa ceva bun şi de calitate generaţiilor care vin şi care vor veni din urma noastră.
Doresc un mentor care să mă pună la treabă, să mă certe de câte ori greşesc sau  când scriu prostii, să mi se deie sfaturi sau să mă înjure, din când în când.
Cine vede ceva  în mine, cu un potenţial mare, ştie unde să mă caute. Eu voi fi bucuroasă să învăţ ceva de el şi el de la mine, să ne ajutăm reciproc. Pentru mine nu contează vârsta, sexul, religia, culoarea sau naţionalitatea.